Publicado por: garza18 | 31/03/2011

ABRIL: MES DOS TRANSXÉNICOS NO SALNÉS

¿A quen benefician os alimentos transxénicos?

Xa está constatado que son moitos máis os riscos sanitarios, ambientais e sociais, que os supostos beneficios dos alimentos procedentes de animais e prantas manipulados xenéticamente.

Se queres informarte, durante o mes de abril non faltes a:

Exposición sobre os riscos dos alimentos transxénicos feita por Greenpeace. Do 2 ao 30 de abril no Pazo Emilia Pardo Bazán de Sanxenxo.

Charla-coloquio e mostra-degustación de alimentos ecolóxicos e libres de transxénicos. O venres 8 de abril ás 20:00 h no Pazo Emilia Pardo Bazán de Sanxenxo. A cargo dun poñente membro da Plataforma Galega Antitransxénicos e do grupo local de Greenpeace-Pontevedra.

Exerce o teu dereito a informarte para saber o que comes. Non faltes!

(Máis información no pdf adxunto).carteltransxenicosCES


Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: